Tips · 23. februari 2019
Recent schreef ik een blog over supplementen die bevorderend kunnen werken voor jouw slaapkwaliteit (je leest hem hier). Maar wat zeer van belang is, is de reden waarom je nu eigenlijk zo slecht (in/door)slaapt. Dat probleem dien je eerst aan te pakken, anders zullen ondersteunende supplementen niet de oplossing zijn.

Tips · 16. februari 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

Lijstjes · 04. februari 2019
De meerderheid van de mensen slaapt niet genoeg en/of heeft een slechte slaapkwaliteit. Slaap is cruciaal voor herstelprocessen in ons lichaam, maar draagt ook bij aan het behalen van onze doelstellingen.

Recipes · 24. januari 2018
On today’s menu: een klein beetje breakfast inspiratie van mij. Vanilla Protein Breakfast Waffles! Hap je mee?

Recipes · 17. mei 2017
Even wat luchtigs op deze woensdag. Intens lekkere Protein Cranberry Chunks, die in een handomdraai te maken zijn (#thankmelater), in te vriezen zijn en zo ook nog eens heel handig in je mealprep passen. Komt ie!

Recipes · 22. april 2017
Mocht je inspiratie zoeken voor jouw Saturday breakfast, dan suggest ik deze units. Mega simpel. Mega lekker. En mega vegan.

Recipes · 15. april 2017
Let op, deze Raw Chocolate Chip Energy Bars moeten een nacht de vriezer in. Als je dat nou vandaag doet, heb je morgen een hele fijne Paastafeltoevoeging.

Recipes · 09. februari 2017
Pizza, maar dan anders!

Recipes · 03. februari 2017
Dit recept heeft geen introductie nodig. Dit moet je gewoon echt een keer proberen!

Recipes · 30. december 2016
Op zoek naar een vervanger voor de klassieke oliebol met Oud & Nieuw? Wat dacht je van deze plantaardige yoghurtbollen. Zo ga je gezond het nieuwe jaar in!

Meer weergeven