Tips

Tips · 23. februari 2019
Recent schreef ik een blog over supplementen die bevorderend kunnen werken voor jouw slaapkwaliteit (je leest hem hier). Maar wat zeer van belang is, is de reden waarom je nu eigenlijk zo slecht (in/door)slaapt. Dat probleem dien je eerst aan te pakken, anders zullen ondersteunende supplementen niet de oplossing zijn.

Tips · 16. februari 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

Tips · 23. december 2016
De feestdagen staan vol in het teken van lekker eten en drinken, maar wat als je net zo goed bezig bent met sporten en afvallen? No worries! Ik heb 6 tips voor je op een rijtje gezet om te kunnen genieten van de feestdagen zonder schuldgevoel. Want dat is zonde, toch?!

Tips · 20. april 2016
Met deze 5 tips voor een gezonde lunch eet je lekker, gezond en zonder al te veel gedoe!

Tips · 05. april 2016
Waar denk jij aan tijdens het trainen? Doe je rustig aan een aantal herhalingen terwijl je naar de televisie in de sportschool kijkt, ben je meer bezig op je telefoon dan met je training óf leg jij echt de focus op wat je daadwerkelijk aan het doen bent?

Tips · 15. maart 2016
Hoe zorg je ervoor dat je een lekkere, gezonde salade hebt, die ook nog eens vult? Én je een lang verzadigd gevoel geeft?