Van 0 naar 100
Tips · 06. februari 2020
Veel mensen starten hun fitness journey, in de hoop zich beter te voelen over hunzelf en hoe zij eruit zien. Vaak komt dit vanuit een vorm van onrust of onvrede en gaat dit gepaard met een lichamelijke of mentale stress. In deze staat, is het echter erg lastig om het lichaam te laten doen wat wij willen.

Tips · 16. februari 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

Lijstjes · 04. februari 2019
De meerderheid van de mensen slaapt niet genoeg en/of heeft een slechte slaapkwaliteit. Slaap is cruciaal voor herstelprocessen in ons lichaam, maar draagt ook bij aan het behalen van onze doelstellingen.

Bodybuilding Wedstrijd Must-Haves
Lijstjes · 21. oktober 2018
Wanneer je een bodybuild wedstrijd gaat doen, moet je met allemaal dingen rekening houden. Zeker als je voor de eerste keer het podium op gaat, is er kans dat je een hoop dingen nog niet weet, wellicht omdat niemand je deze dingen heeft verteld.

Easy peasy Meatluv
Recipes · 22. augustus 2018
Ingrediënten (3 pers): - 500 gram biologisch mager rundergehakt - 2 eieren - 1 rode ui - 2 teentjes knoflook - 400 gram tomatenpuree (100% puree zonder toevoegingen) - 1 courgette (geraspt of in de spiraalsnijder) - 1 tl gemalen komijn - 1 el kokosmeel - 1 el rozemarijn - 1 el oregano - 1/2 el (Keltisch) zeezout Bereidingswijze: Verwarm de oven voor tot 180 graden. Snijd de rode ui en knoflook fijn en snijd de courgette in stukjes of gebruik een spiraalsnijder voor slierten. Doe het gehakt in...

Recipes · 24. januari 2018
On today’s menu: een klein beetje breakfast inspiratie van mij. Vanilla Protein Breakfast Waffles! Hap je mee?

Recipes · 17. mei 2017
Even wat luchtigs op deze woensdag. Intens lekkere Protein Cranberry Chunks, die in een handomdraai te maken zijn (#thankmelater), in te vriezen zijn en zo ook nog eens heel handig in je mealprep passen. Komt ie!

Recipes · 22. april 2017
Mocht je inspiratie zoeken voor jouw Saturday breakfast, dan suggest ik deze units. Mega simpel. Mega lekker. En mega vegan.

Recipes · 15. april 2017
Let op, deze Raw Chocolate Chip Energy Bars moeten een nacht de vriezer in. Als je dat nou vandaag doet, heb je morgen een hele fijne Paastafeltoevoeging.

De Beste Havermout Ooit
Recipes · 12. februari 2017
Can I say that? Yes, I can! Vegan friendly

Meer weergeven