Baked Oats from BBSD babe Lois
Recipes · 04. oktober 2021
Thank you Lois, for sharing your recipe with us!

Cutten of bulken?
Tips · 16. april 2021
Moet ik "cutten", ofwel droogtrainen, of moet ik "bulken", ofwel spiermassa aanmaken? Dat hangt er vanaf...

Ramadan
Tips · 27. maart 2021
Binnen onze community willen wij de dames die deelnemen aan Ramadan graag voorzien van advies en begeleiding om deze maand gezond en fit door te komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de community op de hoogte te houden en kennis te geven over verschillende culturen zodat wij elkaar samen kunnen ondersteunen. Samen, zijn wij immers sterker en beter.

Van 0 naar 100
Tips · 06. februari 2020
Veel mensen starten hun fitness journey, in de hoop zich beter te voelen over hunzelf en hoe zij eruit zien. Vaak komt dit vanuit een vorm van onrust of onvrede en gaat dit gepaard met een lichamelijke of mentale stress. In deze staat, is het echter erg lastig om het lichaam te laten doen wat wij willen.

Tips · 16. februari 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

4 x Supplementen Die Jouw Slaapkwaliteit Kunnen Verbeteren
Lijstjes · 04. februari 2019
De meerderheid van de mensen slaapt niet genoeg en/of heeft een slechte slaapkwaliteit. Slaap is cruciaal voor herstelprocessen in ons lichaam, maar draagt ook bij aan het behalen van onze doelstellingen.

Bodybuilding Wedstrijd Must-Haves
Lijstjes · 21. oktober 2018
Wanneer je een bodybuild wedstrijd gaat doen, moet je met allemaal dingen rekening houden. Zeker als je voor de eerste keer het podium op gaat, is er kans dat je een hoop dingen nog niet weet, wellicht omdat niemand je deze dingen heeft verteld.

Easy peasy Meatluv
Recipes · 22. augustus 2018
Ingrediënten (3 pers): - 500 gram biologisch mager rundergehakt - 2 eieren - 1 rode ui - 2 teentjes knoflook - 400 gram tomatenpuree (100% puree zonder toevoegingen) - 1 courgette (geraspt of in de spiraalsnijder) - 1 tl gemalen komijn - 1 el kokosmeel - 1 el rozemarijn - 1 el oregano - 1/2 el (Keltisch) zeezout Bereidingswijze: Verwarm de oven voor tot 180 graden. Snijd de rode ui en knoflook fijn en snijd de courgette in stukjes of gebruik een spiraalsnijder voor slierten. Doe het gehakt in...

Recipes · 24. januari 2018
On today’s menu: een klein beetje breakfast inspiratie van mij. Vanilla Protein Breakfast Waffles! Hap je mee?

Recipes · 17. mei 2017
Even wat luchtigs op deze woensdag. Intens lekkere Protein Cranberry Chunks, die in een handomdraai te maken zijn (#thankmelater), in te vriezen zijn en zo ook nog eens heel handig in je mealprep passen. Komt ie!

Meer weergeven

Make sure you connect with me on socials:


KvK 72158611

BTW Nr. NL211042420B01