Tips

Gastblog: Vegan & Fitness
Tips · 23. January 2022
Hi girls, Vandaag heb ik Merel uitgenodigd op de blog om meer te vertellen over een veganistische levensstijl. Dit onderwerp wordt steeds populairder en ook als coach dien ik mij hier dus ook steeds meer in te verdiepen en krijg ik met dames te maken die hun fitness journey geheel veganistisch willen volgen.

Tips · 03. November 2021
Imagine a child playing with a train, the train falls off track and the child puts the train back on track..
Tips · 25. October 2021
What are your non-negotiables? I mean, the things you have to do for YOURSELF, to be the best version of you for yourself, for others, in your work, as a mom, as an athlete?

Tips · 17. October 2021
What is it that you really want? In fitness. In life. Do you know exactly where you want to go? Short term. Long term. How clear is the vision you have for yourself?
Cutten of bulken?
Tips · 16. April 2021
Moet ik "cutten", ofwel droogtrainen, of moet ik "bulken", ofwel spiermassa aanmaken? Dat hangt er vanaf...

Ramadan
Tips · 27. March 2021
Binnen onze community willen wij de dames die deelnemen aan Ramadan graag voorzien van advies en begeleiding om deze maand gezond en fit door te komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de community op de hoogte te houden en kennis te geven over verschillende culturen zodat wij elkaar samen kunnen ondersteunen. Samen, zijn wij immers sterker en beter.

Van 0 naar 100
Tips · 06. February 2020
Veel mensen starten hun fitness journey, in de hoop zich beter te voelen over hunzelf en hoe zij eruit zien. Vaak komt dit vanuit een vorm van onrust of onvrede en gaat dit gepaard met een lichamelijke of mentale stress. In deze staat, is het echter erg lastig om het lichaam te laten doen wat wij willen.

Tips · 16. February 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

Tips · 23. December 2016
De feestdagen staan vol in het teken van lekker eten en drinken, maar wat als je net zo goed bezig bent met sporten en afvallen? No worries! Ik heb 6 tips voor je op een rijtje gezet om te kunnen genieten van de feestdagen zonder schuldgevoel. Want dat is zonde, toch?!

Tips · 20. April 2016
Met deze 5 tips voor een gezonde lunch eet je lekker, gezond en zonder al te veel gedoe!

Show more