Tips

Cutten of bulken?
Tips · 16. april 2021
Moet ik "cutten", ofwel droogtrainen, of moet ik "bulken", ofwel spiermassa aanmaken? Dat hangt er vanaf...

Ramadan
Tips · 27. maart 2021
Binnen onze community willen wij de dames die deelnemen aan Ramadan graag voorzien van advies en begeleiding om deze maand gezond en fit door te komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de community op de hoogte te houden en kennis te geven over verschillende culturen zodat wij elkaar samen kunnen ondersteunen. Samen, zijn wij immers sterker en beter.

Van 0 naar 100
Tips · 06. februari 2020
Veel mensen starten hun fitness journey, in de hoop zich beter te voelen over hunzelf en hoe zij eruit zien. Vaak komt dit vanuit een vorm van onrust of onvrede en gaat dit gepaard met een lichamelijke of mentale stress. In deze staat, is het echter erg lastig om het lichaam te laten doen wat wij willen.

Tips · 16. februari 2019
Die 'cheatdag' die een 'cheatweek' wordt, vervolgens ben je 'off track' en denk je dat je het niet meer kunt oppakken. Klinkt bekend? Geloof het of niet, je kunt het heel simpel gelijk weer oppakken!

Tips · 23. december 2016
De feestdagen staan vol in het teken van lekker eten en drinken, maar wat als je net zo goed bezig bent met sporten en afvallen? No worries! Ik heb 6 tips voor je op een rijtje gezet om te kunnen genieten van de feestdagen zonder schuldgevoel. Want dat is zonde, toch?!

Tips · 20. april 2016
Met deze 5 tips voor een gezonde lunch eet je lekker, gezond en zonder al te veel gedoe!

Tips · 05. april 2016
Waar denk jij aan tijdens het trainen? Doe je rustig aan een aantal herhalingen terwijl je naar de televisie in de sportschool kijkt, ben je meer bezig op je telefoon dan met je training óf leg jij echt de focus op wat je daadwerkelijk aan het doen bent?

Tips · 15. maart 2016
Hoe zorg je ervoor dat je een lekkere, gezonde salade hebt, die ook nog eens vult? Én je een lang verzadigd gevoel geeft?

Meal Preppen, Hoe Doe Je Dat?
Tips · 15. juni 2015
Meal preppen oftewel maaltijden voorbereiden is voor mij dé manier om in drukke periodes ‘clean’ te eten. In deze blog beschrijf ik verschillende manieren, hoe je dit het beste aan kunt pakken en geef ik handige tips over het verdelen van je macronutriënten.

Make sure you connect with me on socials:


KvK 72158611

BTW Nr. NL211042420B01