posing & stage performance

 • 1 on 1 or group sessions, location Alkmaar N-H.
 • Skype/FaceTime sessions.
 • Categories: Women's Bikini Fitness, Women's Body Fitness, Wellness Bikini, Men's Physique and finetuning in posing, stage walks and routines of all categories (for Men's bodybuilding posing contact Bart Schneider).
 • Got a question or do you want to book me for a workshop or seminar? Ask me!

lOCATIE:


GASTENBOEK

Commentaren: 11
 • #11

  Sabrina (donderdag, 11 juli 2019 04:21)

  Hoi ik bem Sabrina en zal in november deelnemen aan mijn eerste wedstrijd..
  Daarbij horen posing lessen en Arjan adviseerde mij jouw.. bij deze dat ik je bericht..
  Ik wil graag poseerles van jouw , wanneer kan je wn wat zijn de prijzen?
  Ik verneem graag van.je

  Liefs Sabrina
  Sabrina1985b@gmail.com

 • #10

  Mirte (donderdag, 09 mei 2019 07:01)

  Richting mijn eerste wedstrijd wist ik niet zo zeker wie mij goede begeleiding kon geven met poseren. Ik kijk natuurlijk naar ervaring, uitstraling en achtergrond. Na een tip van een vriendin kwam ik bij Shannen terecht: ge-wel-dig! Je krijgt al gauw het gevoel alsof je haar al jaren kent :) Zij is straight to the point, grappig, attent en een mooi voorbeeld voor andere. Door haar vind ik poseren leuk, loop ik met meer zelf vertrouwen en kijk ik nog meer uit naar het podia ❤️

 • #9

  Bibi Bianca (woensdag, 08 mei 2019 20:42)

  Een touch up laten doen bij Shannen ondanks mijn ervaring.. weer zoveel geleerd en de dingen die beter konden hebben we samen perfect gemaakt! Beginnend of gevorderd, Shannen is echt een dikke vette aanrader♥️!

 • #8

  Indra P. G. (woensdag, 08 mei 2019 19:59)

  Heb vandaag mijn 1e poseer les gehad! Het was geweldig! Ik heb veel geleerd. Het was gezellig en ik voelde mij erg op mijn gemak! Ik ben zeer tevreden.

  Voor iedereen die op zoek is naar poseer les van een professional, raad ik deze geweldige vrouw aan!♡

  Kijk nu al uit naar de volgende les!
  Tot snel! Xx
  --------------------------------------
  I had my first posing class/stage performance today. It was beyond amazing. I've learned a lot and she made me feel very comfortable. I really had a good time!! I'm very satisfied!

  Everybody who wants posing class/stage performance from a professional, I highly recommend this amazing woman! ♡

  I'm already looking forward to my next posing class/stage performance!
  See you soon! Xx

 • #7

  Angie Guy (dinsdag, 05 maart 2019 13:24)

  Super fijne sessies gehad. Ik heb 5 lessen mogen volgen bij Shannen en wat een topper. Ze kijkt precies naar wat voor jouw lichaam het beste is en hoe dit het beste tot zijn recht komt. Super veel geduld en onwijs stimulerend gaat ze te werk. bedankt voor je hulp en hopelijk tot gauw!

 • #6

  Simone (woensdag, 27 februari 2019 19:56)

  Shannen geeft op een fijne manier les legt alles goed uit heb nu 5 lessen gehad van haar zonder haar lessen had JBC niks geworden had ik daar onzeker gestaan en nu kan ik stralen bent voor je lieve woorden en vertrouwen Xxx

 • #5

  Isabel Huisinga (maandag, 04 februari 2019 10:31)

  Shannen geeft op een hele fijne manier les. Ik heb bij haar 3 lessen gevolgd voor mijn 2e bikini wedstrijd. Ik voel me nu een stuk zekerder en heb het gevoel dat ik het nu wèl kan in tegenstelling tot mijn vorige wedstrijd. Ik had gelijk bij Shannen lessen moeten volgen! Ik heb nog geen betere lessen gehad van iemand anders.

 • #4

  Charissa (zaterdag, 02 februari 2019 16:32)

  Met NUL wedstrijd ervaring en geen idee waar ik aan begonnen was, ben ik bij Shannen terecht gekomen voor meerdere poseerlessen en MEN wat was ik daar blij mee! Ze heeft me alles geleerd vanaf lopen op een podium naar de quarter turns tot uiteindelijk de I-walk.
  Maar niet alleen met poseren heeft ze me geweldig geholpen, ook met alles er omheen: bikini, make-up, wat wordt er van je verwacht, hoe gedraag je je correct richting de jury, enz.
  Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend lief en professioneel en wil ze niks anders dan jou laten stralen op dat podium!!

 • #3

  Hannah (dinsdag, 29 januari 2019 23:01)

  Shannen is ongelofelijk professioneel en bied poseerlessen van uitstekende kwaliteit. Zij probeert het begrijpelijk te maken en bied persoonlijke aandacht. Er is ruimte voor het perfectioneren van het lopen, poseren, de overgangen en de Iwalk. Daarnaast boost zij ook je zelfvertrouwen met complimenten!

 • #2

  Larissa (maandag, 28 januari 2019 14:00)

  Goeie poseerlessen gehad bij shannen voor mijn eerste wedstrijd!

 • #1

  Suzanne Bruggeman (maandag, 28 januari 2019 12:57)

  Vorig jaar (2018) heb ik 2 poseerlessen bij Shannen gevolgd. Zeer waardevol!! Ze heeft me zoveel geleerd; hoe ik mooi kon lopen, sierlijker over kon komen, de juiste poses en samen hebben we mijn IWalk geperfectioneerd. Dit gaf me zoveel zelfvertrouwen. Ook de manier waarop Shannen hielp is heel fijn. Ze denkt echt mee en geeft goede tools om mee te werken.