Posing & Stage performance

Shannen has worked with 100’s of athletes and women to help them perfect their posing and routines or photoshoots.

If you’re looking for a top class posing coach, you’ve come to the right place.

 

Shannen, a champion in her own right as an IFBB Figure champion, is extremely passionate about helping other athletes discover how to get the best from their shape and performance on stage.

 

Studying the body, movement and stage presence for years as a child of stage performing parents and some dancing and modelling background, Shannen has created a unique method to help elevate fitness competition performance and routines, ensuring her clients to stand out in front of the judges or camera.


1 on 1

1 on 1 (option 1)  and duo session (option 2)

45 minutes

Location: Alkmaar, NH,

Sessions purchased are good for the year they are purchased in. 

They can be transferred to other competitors or as a giftcard.

 

STEP 1: BOOK A TICKET

STEP 2: SEND AN E-MAIL TO MY TEAM POSINGBYSD@GMAIL.COM TO SET UP YOUR SESSION AND FURTHER INFORMATION. 

 

€ 75,00

Video session

Video sessions are 30 minutes

Sessions purchased are good for the year they are purchased in 

They can be transferred to other competitors or as a giftcard

 

STEP 1: GET YOUR TICKET

STEP 2: BOOK A CALL: https://calendly.com/posingbysd/30min

 

€ 40,00

Olievrije scrub perzik

Pot, 500 gram.

Before your spray tan treatment.

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


Client reviews

Commentaren: 25
 • #25

  Marissa (zaterdag, 02 oktober 2021 22:56)

  Shannen is echt een fijne poseer coach. Optecht en lief. Je voelt je meteen op je gemak . Ze motiveert je en heeft echt zoveel kennis. Ze werkt aan alle punten tijdens de poseer lessen tot in de kleinste details. Ze heeft zoveel energie altijd . Ze kijkt ook samen met je wat bij jou past. Al meedere poseer lessen gehad, komen er nog meer bij. Shannen is gewoon een top wijf.

 • #24

  Naomi (vrijdag, 07 februari 2020 12:14)

  Gisteren mijn eerste poseer les gehad. En damn wat een ervaring!
  Shannen wist mij niet alleen op me gemakt te laten voelen, maar heeft me ook ontzettend gemotiveerd. Ik ben nog steeds aan het nagenieten.

 • #23

  Francien Kruiswijk (donderdag, 23 januari 2020 19:26)

  Vandaag, de eerste poseer les ever. Super gespannen was ik, nergens voor nodig. Zoveel passie voor wat ze doet. Echt top!
  En ook al vond ik het wat ongemakkelijk, dat kwam beslist niet door Shannen. Zo lief en mooi mens. Ze gaf goede aanwijzingen/ tips en tricks. Waardoor ik anders naar mijzelf kon kijken. Het minder werd ongemakkelijk en ik kreeg er lol in.
  Nog even door trainen met de oefeningen die aangeraden werden. En dan kom ik heel graag nog een poseerles doen.
  Nu al zin in......

 • #22

  Josefien (donderdag, 16 januari 2020 11:44)

  Als ik kijk naar mijn eerste poseerles en nu, is dat echt een mega verschil. Ze laat je echt alle ins en outs weten waar je ook echt wat aan hebt. Mijn onzekerheid over poseren is zo goed als weg, als ik bij Shannen een poseerles gehad heb zit ik weer vol motivatie om de puntjes op de i te zetten. Alle details komen aan bod en je kan van haar altijd een eerlijke en oprechte mening verwachten. Ze laat je echt op je allermooist uitkomen, wat het beste bij JOU past! Shannen, je bent een oprecht, lief en mooi mens, dankjewel voor alles!

 • #21

  Hester van Gerner (maandag, 11 november 2019 14:56)

  enorm leuke en leerzame poseerles gehad van Shannen. Eigenlijk klopt alles aan haar les, de zaal is super en Shannen is zeer kundig en let op details. Geeft je ook het gevoel dat je jezelf kunt zijn, alles hoeft er niet in 1 keer super uit te zien. Alle ruimte voor eigen inbreng en groei. Superles!

 • #20

  Tirza (donderdag, 07 november 2019 23:36)

  Super leerzaam! Vooral de kleine trucjes en de beste poses die bij mijn lichaam passen hebben me tot een 1ste plek gebracht! Super dankjewel Shannen! �

 • #19

  Gemma (donderdag, 07 november 2019 21:15)

  Ondanks dat ik al meerdere (internationale) wedstrijden heb gedraaid en van meerdere mensen poseer les heb gehad, heb ik by far het meest opgestoken bij Shannen! Naast dat Shannen ontzettend lief is en je je daardoor direct op je gemak voelt, kijkt ze ook heel specifiek mee wat het beste bij jou & jouw fysiek past. Ze legt het zo uit dat je het ook snapt en zelf vooruit kan met de feedback. Kortom, ik zou Shannen echt aanbevelen mochten je poseerskills een upgrade gebruiken!

 • #18

  Jacky (zondag, 03 november 2019 07:27)

  Voor zowel mijn C als B wedstrijd bij shannen geweest voor het poseren. En zij laat je ervaren dat je nooit uit geleerd bent. Tot in de kleinste details maakt ze je poseer techniek mooier. Ze laat je het verschil ervaren en zien. Ze is een bom van energie die ze afstraalt en dat maakt het uur nog leerzamer en leuker. Shannen weet waar ze over praat en dat is geruststellend. Shannen thx! ❤️

 • #17

  Manouk (zaterdag, 02 november 2019 23:29)

  Tja wat moet ik zeggen... ik kwam voor mijn eerste les bij Shannen en dacht dit doe ik wel even. Het poseren bleek een stuk lastiger dan ik dacht, want jeetje wat moet je aan veel dingen denken! Ondanks het niet meteen lukte heb ik wel heel erg genoten van de les en Shannen is gewoon super lief en legt alles haarfijn uit zodat jij je ook zelfverzekerd gaat voelen. Ik heb na die les nog een aantal lessen genomen en werd steeds beter in het poseren. Elke les gaf ze me weer kleine verbeterpunten om het poseren perfect te maken. En tijdens de laatste les 4 dagen voor de Gold’s Gym Classic 2019 zei ze dat ik er klaar voor was en de stage ga rocken! Ik kon niet met meer zelfvertrouwen dan dat het podium op gaan en heb ik een hele mooie 2e plek bemachtigd.

  Poseren is echt super belangrijk wanneer je een wedstrijd wilt doen. Dus alle tijd en geld dat je daarin stopt is het dubbel en dwars waard.

  Shannen, you are the queen on heels! Bedankt voor je wijze lessen❤️

 • #16

  Ilona (zaterdag, 02 november 2019 18:08)

  Van niet op hakken kunnen lopen tot je i walk rocken! Zo blij met de lessen van Shannen. Ze is mega lief en kan zo goed uitleggen. ze verzorgt het echt tot in de puntjes. nergens zoon uitgebreide uitleg van het poseren gehad.

 • #15

  Mariël (zaterdag, 02 november 2019 17:15)

  Een maand geleden deed ik voor het eerst mee aan een wedstrijd. Bij Shannen m’n eerste poseerlessen gehad en heel veel geleerd! Ze is lekker direct, niet lullen maar werken maar we hebben ook veel plezier gehad. Ik heb me nooit onzeker bij haar gevoeld en dat is toch wel heel belangrijk tijdens het poseren. Thanks girl! ❤️

 • #14

  Jerusha (zaterdag, 02 november 2019 17:01)

  Vandaag een posingles gehad van shannen, ten eerste een super lieve chick! Ontzettend handige tips gekregen, en shannen neemt echt de tijd voor je! Ik kom vanuit Groningen maar t was de 2,5 uur rijden zeer zeker waard! Thnx lieve shannen! �

 • #13

  Jessica Snijder (zaterdag, 02 november 2019 16:54)

  Ik deed afgelopen maand mee aan mijn eerste wedstrijd met Shannen als mijn poseercoach. De lessen waren super fijn en er werd kritisch gekeken naar de bewegingen en of die wel bij jou passen. Ik heb de lessen heel fijn ervaren en er werden veel goede tips en trucs gegeven. Ik raad haar ook zeker aan! Ze is echt geweldig!

 • #12

  Renate (zaterdag, 02 november 2019 16:48)

  Wow!!
  Super fijne 1ste poseerles gehad. Een hele fijne manier van leren. Het niet lullen maar boenen principe met humor en gezelligheid.
  Absolute aanrader �

 • #11

  Sabrina (donderdag, 11 juli 2019 04:21)

  Hoi ik bem Sabrina en zal in november deelnemen aan mijn eerste wedstrijd..
  Daarbij horen posing lessen en Arjan adviseerde mij jouw.. bij deze dat ik je bericht..
  Ik wil graag poseerles van jouw , wanneer kan je wn wat zijn de prijzen?
  Ik verneem graag van.je

  Liefs Sabrina
  Sabrina1985b@gmail.com

 • #10

  Mirte (donderdag, 09 mei 2019 07:01)

  Richting mijn eerste wedstrijd wist ik niet zo zeker wie mij goede begeleiding kon geven met poseren. Ik kijk natuurlijk naar ervaring, uitstraling en achtergrond. Na een tip van een vriendin kwam ik bij Shannen terecht: ge-wel-dig! Je krijgt al gauw het gevoel alsof je haar al jaren kent :) Zij is straight to the point, grappig, attent en een mooi voorbeeld voor andere. Door haar vind ik poseren leuk, loop ik met meer zelf vertrouwen en kijk ik nog meer uit naar het podia ❤️

 • #9

  Bibi Bianca (woensdag, 08 mei 2019 20:42)

  Een touch up laten doen bij Shannen ondanks mijn ervaring.. weer zoveel geleerd en de dingen die beter konden hebben we samen perfect gemaakt! Beginnend of gevorderd, Shannen is echt een dikke vette aanrader♥️!

 • #8

  Indra P. G. (woensdag, 08 mei 2019 19:59)

  Heb vandaag mijn 1e poseer les gehad! Het was geweldig! Ik heb veel geleerd. Het was gezellig en ik voelde mij erg op mijn gemak! Ik ben zeer tevreden.

  Voor iedereen die op zoek is naar poseer les van een professional, raad ik deze geweldige vrouw aan!♡

  Kijk nu al uit naar de volgende les!
  Tot snel! Xx
  --------------------------------------
  I had my first posing class/stage performance today. It was beyond amazing. I've learned a lot and she made me feel very comfortable. I really had a good time!! I'm very satisfied!

  Everybody who wants posing class/stage performance from a professional, I highly recommend this amazing woman! ♡

  I'm already looking forward to my next posing class/stage performance!
  See you soon! Xx

 • #7

  Angie Guy (dinsdag, 05 maart 2019 13:24)

  Super fijne sessies gehad. Ik heb 5 lessen mogen volgen bij Shannen en wat een topper. Ze kijkt precies naar wat voor jouw lichaam het beste is en hoe dit het beste tot zijn recht komt. Super veel geduld en onwijs stimulerend gaat ze te werk. bedankt voor je hulp en hopelijk tot gauw!

 • #6

  Simone (woensdag, 27 februari 2019 19:56)

  Shannen geeft op een fijne manier les legt alles goed uit heb nu 5 lessen gehad van haar zonder haar lessen had JBC niks geworden had ik daar onzeker gestaan en nu kan ik stralen bent voor je lieve woorden en vertrouwen Xxx

 • #5

  Isabel Huisinga (maandag, 04 februari 2019 10:31)

  Shannen geeft op een hele fijne manier les. Ik heb bij haar 3 lessen gevolgd voor mijn 2e bikini wedstrijd. Ik voel me nu een stuk zekerder en heb het gevoel dat ik het nu wèl kan in tegenstelling tot mijn vorige wedstrijd. Ik had gelijk bij Shannen lessen moeten volgen! Ik heb nog geen betere lessen gehad van iemand anders.

 • #4

  Charissa (zaterdag, 02 februari 2019 16:32)

  Met NUL wedstrijd ervaring en geen idee waar ik aan begonnen was, ben ik bij Shannen terecht gekomen voor meerdere poseerlessen en MEN wat was ik daar blij mee! Ze heeft me alles geleerd vanaf lopen op een podium naar de quarter turns tot uiteindelijk de I-walk.
  Maar niet alleen met poseren heeft ze me geweldig geholpen, ook met alles er omheen: bikini, make-up, wat wordt er van je verwacht, hoe gedraag je je correct richting de jury, enz.
  Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend lief en professioneel en wil ze niks anders dan jou laten stralen op dat podium!!

 • #3

  Hannah (dinsdag, 29 januari 2019 23:01)

  Shannen is ongelofelijk professioneel en bied poseerlessen van uitstekende kwaliteit. Zij probeert het begrijpelijk te maken en bied persoonlijke aandacht. Er is ruimte voor het perfectioneren van het lopen, poseren, de overgangen en de Iwalk. Daarnaast boost zij ook je zelfvertrouwen met complimenten!

 • #2

  Larissa (maandag, 28 januari 2019 14:00)

  Goeie poseerlessen gehad bij shannen voor mijn eerste wedstrijd!

 • #1

  Suzanne Bruggeman (maandag, 28 januari 2019 12:57)

  Vorig jaar (2018) heb ik 2 poseerlessen bij Shannen gevolgd. Zeer waardevol!! Ze heeft me zoveel geleerd; hoe ik mooi kon lopen, sierlijker over kon komen, de juiste poses en samen hebben we mijn IWalk geperfectioneerd. Dit gaf me zoveel zelfvertrouwen. Ook de manier waarop Shannen hielp is heel fijn. Ze denkt echt mee en geeft goede tools om mee te werken.

Make sure you connect with me on socials:


KvK 72158611

BTW Nr. NL211042420B01